Lähdimme uudenvuodenaaton kunniaksi tervehtimään vanhempia ja ystäviämme. Itsekkäästi jätimme pienet reppanamiukulaiset kotiin keskenään, ja Mimosa jäi omasta halustaan pahaa-aavistamatta ulkoilemaan. Aikomuksemme oli tulla kotiin hyvissä ajoin, ja näin mahdollistaa Mimosalle sisätiloihin siirtyminen. Lähdimmekin ennen puoltayötä ajelemaan kotiin päin. Kotikonnuilla naapurit olivat kerääntyneet läheiselle kentälle ja rakettien pauke täytti ilman. Kutsuttaessa Mimosaa pihasaunan katonrajassa olevasta raosta pisti esiin kissanpää, joka naukaisi surkeasti. Normaalioloissa hyvin itsenäisesti käyttäytyvä kissarouva hiipi nopeasti syliini, jossa se visusti pysyi vielä senkin jälkeen, kun olimme päässeet sisälle. Huolestuneet kaksosetkin tulivat heti eteiseen vastaan. Ihmisten vuoden vaihtuminen on piinaavaa aikaa!

Tästä syystä Mimosa päättikin jakaa naapurustolle kuningattariemme yhteisen päätöksen, jossa ohjeistetaan seuraavan vuodenvaihteen viettoa:

 

HYVÄT NAAPURIT!                                                                                                    1.1.2006

Edeltävän vuorokauden- ja (ihmisten) vuodenvaihteen merkeissä laukaistut ilotulitteet ovat aiheuttaneet suurta meluhäiriötä ja mielipahaa kissayhteisössämme. Tästä alkaen ilotulitus valtakuntamme välittömässä läheisyydessä on kiellettyä ellei toisin päätetä. Vastaisuudessa toivomme, että anomukset ilotulitteiden ilmaanlähettämiseksi toimitetaan hyvissä ajoin valtakuntamme hallitukselle, jotta voimme ottaa ne tarkemman hylkäyksen kohteeksi. Naapurisovun ja ihmissuhteiden säilymisen edistämiseksi käsittelemme anomukset mahdollisimman nopeasti ja vastaamme niihin välittömästi (kieltävästi).

Hyvää ja onnekasta uutta vuotta!

Ystävällisesti Mimosa-Kissa

 

Seuraavista kuvista nähdään, miten Veera voitokkaasti kellisti uhkaavan joulukoristeen.

26838.jpg26839.jpg