Okei, jos nyt tän kerran... Vaikka tää onkin meidän - ja ainoastaan meidän kuningattarien - toimia käsittelevä blogi, niin annetaan poikkeuksellisesti hiukan tilaa meidän vuosien varrella rakkaaksi käyneelle pääpalvelijalle ja hovimestarille - nimittäin äiskälle! :)

Bediitta lähetti meille haasteen äiskälle eteenpäin annettavaksi. Se menee näin:

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Koska me kissat ei käytetä vaatteita, eikä meitä ne paljon kiinnosta, niin annetaan äiskän vastata. Kun kerta sillä niitä vaatteita riittää, vaikkei sillä kuulemma koskaan ookaan mitään sopivaa päällepantavaa. Niinku sillä muka ois jotain väliä mitä loimia ihmispalvelijat käyttää...

Äiskän vastaus:

Päälläni on tummansiniset farkut, poolokaulusvillapaita, jossa on vihreällä pohjalla punaisia ja sinisiä skottiruutuja, vihreät sukat ja silmälasit. Lisäksi viluisia polviani peittää punavalkokukallinen viltti. Nyt on sunnuntai - tavallisestihan näyttäisin tietysti tältä:

906316.jpg

Haastamme Reetin Äiskän, MunIhmisen, Zepan, Leevin Mamin ja Pojun ja Tiikerin Mamin. Ei oo pakko vastata jos löhöily on kesken... ;D