Kirre ja Vieno lähetti meille haasteen! =D Pitäisi luetella itsestään viisi outoa tapaa, ja haastaa sitten viisi kissaa mukaan turisemaan omista outouksistaan... Me haastetaan heti Miu ja Pör, Hans, Timo ja Kimi, Vincent, Emppu ja Iitu ja uusi hauska blogilöytömme, Komeetta. Niiden, jotka on jo osallistuneet aikaisemmin meidän huomaamatta, ei tarvitse tehdä sitä uusiksi... Mutta teiltä muilta me kyllä odotetaan raporttia niin pian kuin mahdollista! ;)

Niin ja niitä outouksia sitten:

1. VEERA: Tökin äiskän hereille terävillä etutassuillani joka aamu kuudelta, enkä lopeta ennen kuin se nousee. Jos ei nouse, niin rupean raaputtamaan hurjasti peittoa niin kuin muka olisin tehnyt siihen pisut, koska silloin äiskä sinkoutuu sängystä ylös! Hih! Enkä edes ole pissannut, huijaan vain! Ennen aina silloin tällöin tein sen oikeasti  mutta sitten tajusin, että pelkkä ääniefekti riittää! Itse olen sitä mieltä, ettei tämä nyt niin outoa ole, mutta äiskä väittää että on myös kissoja jotka muka antaa ihmisten nukkua aamulla. Mutta kun se panttaa meidän pussiruokaa! Niin!

2. VIIVI: Pureskelen äiskän varpaita ja kantapäitä aamuisin pistääkseni siihen vähän vauhtia! Äiskä väittää että muka vain koirat harrastaa järsimistä...

3. MIMOSA: Tykkään silityksistä ja rapsutuksista pihalla niin paljon, että ihan kierityttää! Mutta sisällä häiriinnyn nopeasti jos joku tulee lääppimään. Maassa maan tavalla, sitä mieltä minä olen! Ja ulkona on eri maa kuin sisällä.

4. VEERA: Tykkään hakea äiskän heittämiä leluja, voisin hakea mun lempparirottaa vaikka koko päivän! Äiskä ja iskä on joskus sanonut, että meidän suvussa täytyy olla yksi terrieri, kun Viivikin tykkää siitä järsimisestä, mutta itse olen kyllä vakaasti eri mieltä.

5. Kukaan meistä ei tykkää kalasta, mutta Veera tykkää tuoremehusta. Tästä on joskus lyöty vetoakin, kun iskä jätti appelssiinimehulasinsa lattialle ja äiskä varoitti, että älä jätä siihen kun Veera juo sen. Iskä vain hymähti, että joo, varmaan - lyödäänkö viidestäkympistä vetoa, ja äiskä siihen, että toki. Ja sitten sekunnin päästä Veera joi sen mehun. Mutta ei iskä silti maksanut velkaansa, eikös olekin aika huijari?