...kun täällä Kolmen kissan Valtakunnassa on viimeisen viikon sisään ollut niin paljon tapahtumia. Kaikkea kivaa on harrasteltu, ei valittamista! Pihallekin päästiin viikonloppuna. Mutta mitäs tässä nyt pitäisi muistaa kertoa... Ehkä helpointa on tehdä kuvarepstaa...reportaasi. Eli siis. Ensin oli Vappu.

Meidän hyvät ja aina niin huomaavaiset ystävät Hössö ja Leksa (superpaljon onnea kihlauksen johdosta!) pitivät vakuuttavan kamppanjan sen puolesta, että mekin saatais vappupallo. Reetikin osallistui innokkaasti kamppanjaan. Kiitti, kamut! :) Me kuitenkin päädyttiin palvelijoiden kanssa semmoseen kompromiisuun, että kun äiskä kulkee bussilla töihin, eikä olis saanut ruokakassien lisäks kuljetettua sitä palloa torilta kotiin asti, niin me saatiin... (rumpujen pärinää)...

VAPPUHUISKAT! JOKAINEN SAI OMAN!

572312.jpg

No, täytyy myöntää, ettei ne ensin oikein kiinnostaneet meitä. Ei siis vähääkään. Veerakin meni ihan sängyn alle piiloon, ettei joutuisi olemaan tekemisissä niiden kanssa.

572317.jpg

Lopulta iskä kuitenkin sai houkuteltua meidät huiskaleikkeihin, kun se vaan sitkeästi heilutteli niitä kahisevia paperikasoja edestakaisin. Hetken päästä me leikittiin niillä jo ihan mielellään. 

572389.jpg

Lisäksi äiskä jätti ovelasti yhden huiskan meidän linnaan, ihan keskelle reviiriä! Sen kellistin heti, kuten kuvasta näkyy.

572336.jpg

Äiskällä oli toinenkin upea yllätys. Me ollaan aina rakastettu seprenttiiniä, ja nyt me saatiin ihka oma rulla PRINSESSASERPPARIA! Siinä oli Tuhkimon ja haltijakummitädin kuvia! Se oli tosi nättiä, ja sopi meille, koska jokaisen kuningattaren sisällä asuu tietysti pieni prinsessa!

572350.jpg

Kävihän siinä lopulta vähän köppääsesti, nimittäin Veera meni ja maisteli ihan muutaman huikan liikaa simaa, ja loppuillasta se olikin vähän tillintallin. Mutta kyllä se ohi meni, ja seuraavana aamuna se oli jo oma ihastuttava itsensä.

572361.jpg

Vapputunnelmista sitten viime viikonloppuun. Ensin äiskä siivosi hiki hatussa koko linnan, ja me annettiin sille ohjeita sängyltä käsin.

572356.jpg

Välillä äiskä kuvasi kuistilta käsin salaa Mimosaa, joka vietti laatuaikaa äiskän ja iskän... anteeksi, Mimosan omalla pihalaatoitus-projektialueella. Äiskä ja iskä olivat kerrankin onnistuneet rakentamaan jotain juuri Mimosalle sopivaa!

572365.jpg

Kissana Mimosa kuitenkin pian vaistosi paparazzien olevan liikkeellä, ja poistui alueelta tyylikkäästi.

572366.jpg

Sunnuntaina äiskä äkkiä tajusi, että marketti oli auki, ja että viikon rästiostokset voisikin hoitaa heti. Reissulta mukaan tarttui alennuksessa ollut löhötuoli, jonka äiskä luuli ostavansa itselleen...

Luonnollisesti asia ei ollutkaan niin, vaan tuolista tuli heti kuningattarellinen valtaistuin.

572382.jpg 

Onnittelimme äiskää hyvästä ostoksesta, sillä uusi valtaistuimemme on sekä pehmeä että lämmin, ja siihen mahtuu kaksikin kuningatarta kerralla! Sen sijaan ihmisiä emme ikävä kyllä voi siihen majoittaa.

572384.jpg

Viikko alkoi lokoisasti, testailimme uutta löhöpaikkaamme pitkin päivää. Pieni protesti oli pakko pitää, kun äiskä töistä tultuaan yritti ängetä samaan tuoliin. Ei siihen mahdu!

Hauskaa kissaviikkoa kaikille!

Spesiaalit haliterkut sille komealle (nimeltä mainitsemattomalle) Reetille <3 ja Veeralta pusuterkut sen omalle söpölle mustanaamiolle, Vertille! <3

Toivoo Kuningatar Viivi