Meidän äiskä on ollut kesälomalla pari viikkoa, ja viime viikonloppuna se tekikin sitten aika kurjan tempun meille silmäterilleen. Lähti maalle! Ilman meitä! No ok, iskä jäi kotiin, mutta aika laiha lohtu se oli kun se on yötkin töissä. Me oltiin ihan heitteillä. Ja minä kun olen tottunut nukkumaan aamuyöt kahdesta neljään äiskän rintakehän päällä ja sen jälkeen kylki kylkeä vasten. Veerakin oli ihan hämmentynyt, kun ei ollut ketään, ketä herättää kuudelta aamulla. Ja aamuherkutkin saatiin vasta illalla. Ihan mälsää. Mutta iskää me kyllä pidettiin hyvänä, olihan äiskä hylännyt senkin. Ei sillä raukalla ollut edes paljoakaan ruokaa, se joutui pärjäämään melkein syömättä. Voi iskä ressua!

Mutta kyllä me sitten lopulta pärjättiin joten kuten, enkä äiskän palattua viitsinytkään vonkua ihan kamalan paljon ja näyttää loukkaantuneelta. Ihan vain tunnin verran olin tyytymätön. Veera ei jaksanut sitäkään. Ja Mimosa nyt on niin riippumaton, se oli rauhassa ulkona myöhään iltaan asti eikä piitannut kovinkaan paljon äiskän paluusta.

Siellä maalla kun on se saunamökki, niin äiskän äiskän synttärilahja, kun se täytti niitä tasavuosia, oli laitettu sinne katolle. Tässä on siitä kuva. Aika komea, vai mitä!

104679.jpg

Nyt äiskä on luvannut olla kotona melkein viikon ennen kuin se lähtee taas maailmalle. Ihme jokapaikan luuta se on nyt yht'äkkiä, kun se aina väittää ettei oikeasti tahtoisi olla muualla kuin kotona.

Sellainen on ollut kesälomani tähän asti.

Viivi-kissa