Kröhöm... Fanfaareja, olkaa hyvät!

Arvoisat kuningattaremme Viivi ja Veera ovat myöntäneet aikakirjojemme kirjurille yksinoikeuden Heidän Korkeuksiensa tämän kesän ulkoilukuvien julkaisemiseen journaalissamme. Hovikuvaajamme otoksista voidaan huomata, miten sulavasti ja tottuneesti nämä suloiset linnanneidot luovivat viidakossa, joka ei suinkaan ole kuningattariemme luontainen ympäristö.

140113.jpg

140116.jpg

140109.jpg

140125.jpg

Linnan suojissa turvaisasti kasvaneet hallitsijamme ovat suvereenilla tavallaan ottaneet omaksi tilukset, joita tähän asti on yksinvaltiaana hallinnut kuningatar Mimosa. Kuningattarien keskinäinen liitto on ulkoiluhetkien myötä tullut entistäkin vahvemmaksi. Yhteenkuuluvuuden tunne Mimosan ja pikkusiskojen välillä on kuonoin kosketeltavaa päivittäin, kun ulkosalla viihtyvä Mimosa rientää toivottamaan valvonnassa ulkoilevat sisarensa tervetulleiksi linnan puutarhaan.

140111.jpg

Päivittäinen ulkoiluhetkemme on herättänyt kuningattarissamme riemullisen vapauden tunteen, jonka ylihuolehtiva ja turhantarkka hoviväki kuitenkin katkaisee toistuvasti aivan liian pian. Koska hoviväkeä kuitenkin on suhteellisen helppoa manipuloida, tyytyvät kuningattaret urheasti tilanteeseen ja yrittävät armeliaasti ymmärtää näiden alempiarvoisten olentojen säälittävää ajatusmaailmaa. Hallitsijalla on alati ikävä vastuu alamaisistaan, velvollisuus, joka jokaisen kuninkaallisen on kestettävä uljaasti ja naukuen.

140129.jpg

Joskus retkeily saattaa väsyttää. Kuningatar Viivi huolehtii ulkoilun lomassa tunnollisesti päivittäisistä kauneusunistaan voidakseen taas herättyään edustaa valtakuntaansa hehkeänä ja valloittavana.