Nyt ei kerkee kauheesti raportoimaan, kun on niin kiire puuhata kesähommia! Tänään oltiin taas lisenssiulkoilulla, ja Mimosa tietty ihan kokoaikasesti aurinkoa palvomassa. Kaikkea mahdollista pitää ehtiä maistaa, lähiulkoilualue ykkösellä on hyvä salaattipöytä ja Mimosan "biitsillä", eli valmistumassa olevalla pihakivetyksellä täytyy tietysti käydä tarkastuskierroksilla. Ei oikein ennätä istua koneella!

Sen verran täytyy kuitenkin päästä kertomaan, kun täällä meilläpäin liikkuu paljon muitakin tyyppejä kun meitä kissoja, että ketä kaikkia meidän pihassa on vieraillut noin ylipäätään. No, täällä on nähty ainakin...

KETTU , tai no, jäljet lumessa. Ihan hyväkin tietty ettei olla osuttu vastakkain, huh! :o

KONTIAINEN eli MAAMYYRÄ, tai siis on nähty niitä reikiä, mitä ne tekee linnan puutarhaan...

ISOROTTA , Mimosalla on niihin ihan erityinen suhde... ;)

LUMIKKO , oli varmaankin eksynyt kun tuli autokatokseen asti!

ORAVA , pörröhäntäinen hurjapää!

RUSAKKO , niitä täällä on ihan laumoittain :)

SIILI , kaikkien suosikki - symppis piikkikaveri. Yllättävä liikehdintä aiheuttaa välillä hämmennystä.

Ja tietysti LEKSA LEPAKKO , meidän oma kotisaunoja! Tosin Leksa taitaa nykyään asustaa naapurin puolella.

Lisäksi meillä on tosi hyvät lentopaisti... eikun siis, paljon kauniita ja monen kokoisia lintusia elelee rauhassa täällä meidän naapurustossa. Mimosa on luvannut, ettei se kovin paljon hätyyttele niitä nyt enää, kun kerran kotona saa aina halutessaan raksuja, joten linnunlaulua kuullaan joka päivä. Poikkeuksena tästä ovat harakat, joille saa uhitella vastaan jos uskaltaa - ne on nimittäin aika häijyjä kavereita! Lisäksi tässä viime aikoina äiskä on käyny illalla myöhään ulkorappusilla istuskelemassa ja kuuntelemassa jotain, mitä se väittää satakieleksi. Mutta ei me kyllä tajuta miten ne kaikki kielet mahtuis semmoseen pieneen nokkaan, joten äiskä varmaan taas liioittelee. Niinkuin nyt ihmisillä on tapana. ;)

Meidän blogipäivitykset harvenee nyt varmaankin suurin piirtein siihen asti, kun ilmat taas kylmenee. Katellaan, että miten ehditään huolehtia reviiristä sun muusta. Niin että eläkää taas kissoiksi ja NAUttikaa kesästä!!!

SeomMouru!

140111.jpg

Kesää viiksissä - Veera, the Queen of the Castle Garden