Kolmen Kissan Valtakunnan aikakirjat linnan kutsuilla 6.12.2006

ITSEPÄISYYTEMME KUNNIAKSI Kuningatar Viivi emännöi tänään ensi kertaa linnassaan Valtakuntamme Virallista Itsepäisyyspäivän juhlavastaanottoa. Kaikki valtakunnan silmäätekevät ovat tietysti täten kutsutut tähän "vuoden mediatapahtumaksi" ennustettuun tilaisuuteen.

288664.jpg

Viehättävä Viivi on valinnut asukseen pullentavat, mustat vaakaraidat hillityn harmaanruskealla pohjalla. Ihastuttavan iltapuvun materiaalina on pehmeä, villava ja osin kiiltävä kissankarva. Hauskana yksityiskohtana on tassuun kiinnitetty, punaisesta harsosta ja undulaatinsulista valmistettu koriste.

Merkittävimpinä vieraina linnassa nähdään luonnollisesti Kuningatar Viivin kunnioitettavat sisarukset, Kuningatar Veera ja Kuningatar Mimosa. Juhlan kunniaksi Veera on pukenut ylleen tummapohjaista "camouflage"-kuosia ruskean eri sävyissä. Veeran poskea koristaa aavistuksenomainen, punaruskea raitakuvio. Veeran viehättävän puvun materiaalina on sileä, kiiltävä kissankarva.

288663.jpg

Myös Mimosa on päätynyt asuvalinnassaan eloisaan, läikikkääseen "camouflageen", jonka epämääräisyyden rikkoo vain kasvoja selkeästi rajaava teatterinaamiomainen kuvio. Mimosan kauniin asukokonaisuuden materiaalina on silkkinen, pehmeä kissankarva.

288668.jpg

Juhlien tarjoilusta vastaa linnan hoviväki. Illan aikana tarjoillaan naudan- ja kanaviillokin makuista pussiruokaa hyytelön ja kastikkeen kera, valikoima raksuja sekä palan painikkeeksi maustettua vettä sekä kevytmaitoa. Juhlatilaisuuden musiikista vastaa Tuomari Purrrrmio ja Maidon Kerjäläiset. Myöhemmin illalla jammailee linnan vihreässä kamarissa Four Cats.

Kuningatar Viivi toivoo, että vieraat saapuvat paikalle hyvissä ajoin ja muodostavat parijonon linnan itäisen sisäänkäynnin eteen. Tassuttelujonossa käyttäydytään siivosti ja hillitysti. Lakeija ohjaa vieraat Kuningattaren tassuttelun jälkeen linnan juhlasaliin ja toivottaa heidät tervetulleiksi yhteisesti nautitulla kermatilkkasella, jonka jälkeen kuullaan Hottikattien puhallinkokoonpanon, Hotti Hornblowersien esittämä tervetulofanfaari. Illallisen jälkeen ohjelmassa on vapaata seurustelua musiikin säestyksellä sekä illan kohokohtana Mustan kissan tango. Kuningatar Viivin tanssiparina on  kunnioitettava isoisä, Kuningas Sebastian.

288726.jpg

Linnan kutsuilla meno saattaa pikkutunneilla yltyä näinkin villiksi... Tässä vietetään iltaa linnan vihreässä kamarissa.

HYVÄÄ ITSEPÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Toivottaa Kolmen Kissan Valtakunta