Moi kaikille!

Äiskä pyysi mua kertoon, että tää meidän uusi virallinen sivupohja on Sivujen pohjalta ja että se on nyt tämmöinen sen vuoksi kun äiskällä on se omakin blogi jonne on linksu tuolta meidän laatikoista. Niin äiskä halus että nää päiväkirjat olis vähän niinkun saman värisiä, että ne kuuluis samaan sarjaan. Katotaan nyt koska se seuraavan kerran taas vaihtaa - musta tuntuu että tonne meidän sivupohjalistaan on kerätty jo melko monta hienoa kisuli-aiheista pohjaa. Mutta tästä äiskä sanoi, että tää kuvaa hyvin meidän valtakuntaa, että tästä näkyy ketkä täällä määrää! Näin on! :)

Muutenkin näistä meidän valtakunnan aikakirjoista, niin äiskä lupasi että se laittaa vielä jossain vaiheessa meille tänne semmosen linksulistan kaikista meidän kamuleista. Mutta se on kuulemma niin aikaavievä homma, ettei äiskä oo vielä ehtinyt. Sitten kun se ehtii, niin me päästään helposti suoraan täältä meiltä teidän kaikkien blogeihin, jee!

Viiville sattui tässä yks päivä vähän nolosti kun se meni ihan vahingossa talitinttisen perässä omenapuuhun, ja sitten se ei uskaltanutkaan tulla pois! Voi juku, nimittäin mut vietiin heti paikalla takasin sisälle (vaikka mulla oli ulkoiluun oikeuttava lisenssipanta kaulassa!) ja sitten äiskä meni maanittelemaan Viiviä alas. Mutta ei Viivi tullut, ja siltä meinasi päästä jo itku kun ei äiskä ja iskä tajunneet tarpeeksi äkkiä, että se pitää tietysti käydä hakemassa alas. Omenapuuhan on semmonen paikka, mistä poimitaan kaikkea, niinkuin nyt omenoita ja kissoja. No, kyllä ne sitten kuitenkin onneksi tajus hakea tikapuut ja sitten iskä kiipesi hakemaan Viivin. Sitten Viivi tuli sisälle, ja kertoi, ettei sen oikeastaan ollut sillä kertaa tarkoitus mennä puuhun, mutta kun se tinttinen meni sinne niin äkkiä! Se oli pelkkä relfeksi! Ei Viivi sille mitään voinut. Iskä nauroi sille ja kyllä äiskääkin vähän hymyilytti. Mutta myöhemmin me saatiin pussiherkkua, joten kyllä se Viivin temppu sitten kuitenkin kannatti.

No joo, hyvää yötä vaan kaikille kissakamuille!

terveisin Veera - öinen nettivastaava

230818.jpg