Valtakunnassamme on viime viikkoina käyty toistuvia ja toinen toistaan kiivaampia taisteluita asiasta, jonka talouden ihmisjäsenten mielestä pitäisi olla ihan selkeä.

Peitolle ei äiskän ja iskän mielestä pitäisi pissata, vaikka oma hiekkalaatikko olisi kuinka likainen. Äiskä ja iskä ovat pontevasti sillä kannalla, että peitolle pissaaminen on äärettömän paheksuttavaa - varsinkin silloin, kun peiton alla nukkuu ihminen. Peitolle pissaaminen ei myöskään ole äiskän ja iskän mielestä hyväksyttävää,vaikka omassa hiekkalaatikossa ei olisikaan kissan tärkeää lempparihiekkaa. Äiskän ja iskän mielestä kissakin voisi ottaa huomioon, että aina ei jaksa tai ehdi hakea automarketista juuri sitä ainoaa kissan hyväksymää hiekkaa, ja ajoittain kissa voisi myös suostua käymään siinä hätävarahiekassa, jota äiskä ja iskä ovat ostaneet juuri hätätapauksia varten.

Eräät nimeltä mainitsemattomat taloutemme kissajäsenet (Veera) ovat kuitenkin osoittautuneet niin varteenotettaviksi vastustajiksi, että taisteluihin väsyneet ihmiset heiluttivat valkoista lippua jo viime viikon puolessa välissä. Hiekkavarannot korjattiin kohdalleen ja (yhtään mainostamatta) Veeran hiekkis on taas täytetty Catsan-kissanhiekalla. Tämän jälkeen taistelut ovat rauhoittuneet ja valtakuntamme jäsenet viettävät jälleen seesteistä yhteiseloa ilman yöllisiä välikohtauksia.

50153.jpg

Veera on voittaja. Valtakunnassa kaikki hyvin...