Ystäväkirjaan on kirjoittanut jo moni ihqu kaverimme! Kiitos kaikille - on todella hauskaa lueskella juttujanne.  :D

Täällä Valtakunnassa on juuri seurattu pientä välienselvittelyä, kun kaksoset jostain syystä katsoivat tarpeelliseksi tarttua toisiaan niskasta hampain. Nyt yö näyttää rauhoittuneen, molemmat makoilevat omilla paikoillaan, toinen sängyllä ja toinen rahilla. Lämpimät ilmat ovat saaneet aikaan sen, että Mimosa haluaa usein viettää yönsä ulkona - onneksi alue on suhteellisen rauhallinen ja itsellinen naukumaijamme pysyy lähinaapurustossa. Mimosan omatoiminen ulkoiluhan ei alun perin ollut hoviväen oma valinta, vaan arvoisa Kuningattaremme oli tapoihinsa pinttynyt jo ennen kuin salli meidän muuttaa luokseen asumaan. Tähän oli meidän tyydyttävä.

Mystinen vatsatauti pitää kirjuria valveilla - osatekijänä tietysti se, että nukuin suuren osan päivästä. Kissat auttoivat kykynsä mukaan kävelemällä päälläni huolehtivaisesti ja lakeijamme teki parhaansa toipumista edistääkseen. Herkkuja ei vaadittu päivän aikana ihan samalla intensiteetillä kuin tavallisesti - miirulaiset taisivat kuitenkin haluta antaa palvelijansa lepäillä rauhassa. Vielä huomenna vietämme yhteisen kotipäivän, torstaina toivoakseni kykenen palaamaan sorvin ääreen ansaitsemaan yhteisöllemme välttämättömiä raksuja ja keittokinkkua.

Teknisenä yksityiskohtana mainittakoon, että siirsimme Kuningattariemme Sukupuun omalle erilliselle sivulleen, jotta tuo linksulistamme (josta on kehittynyt aika pitkä) olisi helpommin saavutettavissa.

Ja vielä tuli mieleen, ettemme hetkeen ole tarjoilleet aikakirjojemme sivuilla neitosten ihailijakuvia. Tässäpä muutama.

279030.jpg
"Olen lukenut ohjeet, ja sanoisin, että solenoidi on hajalla. Se on vaihdettava."

279042.jpg
"Tätä kautta pääsee tosi hauskaan paikkaan, paitsi te ihmisparat. Te ette mahdu."

279047.jpg
"Asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ollaan kuin Ellun kissat."