Arvatkaas, mitä huippukivaa tänä viikonloppuna on tapahtunu? Jotkut teistä varmaan arvaakin, koska teilläkin on saattanut olla samanlaisia puuhia... No, siis kotikuningattarien ulkoilukausi on alkanut! Me oltiin eilen ihan ihmeissämme, kun me ei osattu ollenkaan arvata etukäteen, että näin vois käydä. Että näinkö äkkiä se kausi voi alkaa! Me lepäiltiin linnan kuistilla auringonpaisteessa ihan rauhassa ja katottiin ihan hoona, kun äiskä tuli ulkoa ja jätti oven auki! Vähän aikaa me sitten tuijotettiin vaan äiskää, et mitä kummaa, mutta ei kuitenkaan oikein osattu tehdä mitään eikä lähtee mihinkään ennenku äiskä ja iskä molemmat sano että Viivi ja Veera tulkaa - tulkaa ulkoileen! Sillon mä lähin meneen ulos ja kipitin suoraan kivetyksen poikki lähiulkoilualue ykköselle tarkastamaan, että mimmonen salaattitilanne siellä olis. Aika huono se kyllä vielä oli, ihan ruskeita kuivuneita ruohonkorsia vaan, mutta kyllä mä niitä silti nakersin. Mä olin ollut jo hyvän aikaa siellä, kun Veera vasta uskalsi varovasti ulkoportaille. Se kävi vähän kattoon siinä lähiulkoilualueella, mut sitten ohi meni joku auto, ja Veera pelästy. Sitten se menikin heti kotiin, ja mä jouduin kanssa - äiskä otti mut kantoon ja työnsi sisälle. Mutta myöhemmin me päästiin uudestaan!

Tokalla kertaa mä käännyin jo meneen sen meidän linnan ohi menevän tien suuntaan, mutta äiskä kiersi heti mun eteen ja sano että sinne ei oo lisenssiä. Mä tyydyin sit ihan vaan siihen samaan paikkaan kun ekallakin kertaa, voi olla että ens kerralla lähen pidemmällekin - vaikka ulkoilualue kakkoselle missä on se hiekkakasa... Mutta katotaan nyt, en nyt oikein vielä osaa päättää miten nopeesti otan tilukset haltuun.

Mimosahan on tietty valvonut kaikkea talven ajan niinkun tiedätte - äiskä väittää että sen autoteltta haisee vieläkin ihan kamalalle. Mutta kuvitelkaa nyt että ite saisitte valita, että käyttekö lumessa vai katetussa hiekkapohjasessa käymälässä, valinta lienee selvä. Eikä ihmisillä nyt oikeestaan muutenkaan oo sanomista siihen, miten Mimosa tiluksia käyttää. Ei oo niiden linna, nii!

Tässä on kuvasarja Mimosasta ulkoilemassa, siitä näkee miten se on vähän levoton tyyppi. Ei pysy paikoillaan, hih! Äiskä ei saanu kun muutaman terävän kuvan! :D

472678.jpg

Meen nyt, tuun sit joskus!

472681.jpg

Aika kuraista, onneksi on nämä pitkospuut.

472684.jpg

Ai äiskä, moi, suakin näkee!

472690.jpg

En mä nyt ehdi poseeraan...

472702.jpg

Mitäs täällä tapahtuu?

472708.jpg

Jahas, iskä taitaa laittaa autoa kuntoon...

472709.jpg

Mitä sä siinä sen kameran kanssa sähläät.

472712.jpg

No okei, poseerataan nyt hetki. Mutta kokonaista kasvokuvaa et julkase.

Tänään me otettiinkin sitten rauhallisesti, niinkun nyt yleensäkin sunnuntaisin. Äiskä hassu vaan siivos ja järkkäs ja huhki. se muutti huonekalujen paikkaa ja tyhjensi kaappeja ja vei tavaraa vinttiin... Ihan hullumaista touhua. Meinasin sanoo sille että teik it iisi, mutta ei se varmaan ois kuullu sitä imurin yli.

Tämmösissä fiiliksissä me ollaan vieläkin, eli rennoissa ja relfak... reflek... relaksoituneissa. Äiskä tosin väittää, että mä näytän tossa alemmassa kuvassa jotenkin noitamaiselta.

472728.jpg

Meillä on muuten usein tää sama paikkajako Veeran kanssa.

472731.jpg

"I will tell your fortune for a small amount of cash. I see the future is veerry bright for you. Ya don't want to pay? Oh, you gonna have a great misfortune. Veerry big. Better to pay than be sorry, no?"

Rentoa sunnuntai-iltaa!

Toivottaa Viivi, the Queen of Fortune